Snacka Kaffe

  • Snacka Kaffe - med Emanuel Olsson

    En av de stora sakerna med kaffe är att det är anpassningsbart. Du kan lägga till ett kaffeelement i de flesta koncept och få det att fungera, det är ett sätt att få en relation till kunder. Emanuel Olsson från La Verité har lyckats kombinera kaffe och kläder i ett unikt popup -koncept i Örnsköldsvik!
  • Snacka Kaffe - med Håkan Sävlind

    Det är inte många barista som upplever en karriärökning så snabbt som Håkan Sävlind. Han är för närvarande Head Barista på Cafe Pascal i Södermalm, Stockholm, Håkan har byggt upp ett rykte som en hardcore kaffe älskare och begåvad barista. När han började med kaffe 2018 på Espresso House blev Håkan snabbt en kvalificerad Masterbarista inom sex månader.
  • Snacka Kaffe - med Pierre Tymms

    Den australiensiska kaffegurun Pierre har haft en så kallad berg-och dalbanekarriär inom kaffebranschen. Han hoppade av universitetet vid 21 års ålder för att starta en karriär inom kaffe. Han arbetade sedan på kaféer runt om i Europa innan han slutligen bosatte sig i Stockholm 2017. Innan han kom till Espressospecialisten drev Pierre sitt eget företag i Stockholm där han gjorde kaffeevenemang. Han är också grundaren av Stockholm Coffee Festival.