Vi är alla espressospecialister

Espressospecialisten har sedan starten alltid drivits av passionerade och kunniga medarbetare som stolt kunnat kalla sig själva espressospecialister. Idag är vi ett team på 5 personer som dagligen jobbar med allt från inköp till utbildning. Du hittar oss i våra lokaler i Hammarby Sjöstad. 

 

Team Espressospecialisten

 

Sofia Andersson

Sofia Andersson

Operativ Chef Barista Service
Hej! Jag heter Sofia och jobbar med Servicekoordinering och Helpdesk. Behöver du boka service av din kaffeutrustning är det mig du kontaktar. Vi hörs!
Daniel Jallow

Daniel Jallow

Key Account Manager
Hej! Jag heter Daniel och jobbar med försäljning mot våra återförsäljare och kunder. Vill du ha hjälp att hitta rätt utrustning för din verksamhet eller är sugen på att bli återförsäljare till oss? Hör av dig till mig!

Pierre Tymms

Operativ Chef Espressospecialisten
Hey my name is Pierre! I’m the product specialist at Espressospecialisten, and make sure that the logistics between our suppliers and the warehouse works smoothly. Get in touch if you have any product or spare parts related questions!

Är du sugen på en kaffe eller har frågor om några av våra maskiner är det bara att höra av dig så bokar vi en tid en kaffe. Välkommen till oss på Espressospecialisten.