Om oss

Kaffet som serveras i Sverige blir bättre och bättre. Vad det gäller konsumtion utanför hemmet så har valet för konsumenten under dom senaste 15 åren exploderat.

Caféer, Coffee-shops, bensinstationer, convinience stores, fast-food plus många fler kämpar om kunden. Efter snart 20 år i branschen så står det klarare än någonsin att stå sig i konkurrensen krävs ett antal noggranna val av operatörerna, dom tre klart viktigaste är enligt oss kvalitetskaffe, bra utrustning samt kunskap, så klart är det många fler.

"Vår vision på Espressospecialisten är att optimera kaffe, meny och kunskap och vara den naturliga utrustningspartnern för företag som serverar kaffe"

Kaffetävlingar

Många mindre rosterier startade och fokuserade hårt på att få konsumenter att dricka bättre kaffe. Tävlingarna typ Barista Cup och andra blev en motor via lokala S.C.A. (Speciality Coffee Accosiation) avdelningar samt starka sponsorer som såg att detta var platsen att synas för framtiden. Som namnet nämner har vi alltid haft ambitionen att vara specialister i allt vi gör. Detta gjorde att det var naturligt för oss att engagera oss i lokala tävlingar och i SCA lokalt. Representanter från bolaget har vid ett flertal tillfällen suttit i både styrelser och tävlingskommittéer.

 

Kontakta oss

Ni kan läsa mer här på vår nya fina hemsida om våra partnerskap och vilka produkter vi har i vårt sortiment. Så oberoende om du söker en espressomaskin för ditt café, en bryggare eller helautomatisk espressomaskin till kontoret eller något annat relaterat till kaffeutrustning så finns teamet i Stockholm för att hjälpa dig.

Återförsäljare och partners är något vi alltid söker, hör av er på info@espressospecialisten.se för att diskutera möjligheter.

Välkomna och kontakta oss gärna om ni har frågor eller funderingar!

Magnus Adamsson

Ägare och grundare